Dan z Mišo Margan Kocbek

6. 7. 2019 | Vir: Lady
Deli
Miša Margan Kocbek, Kiana Kocbek (foto: Ales Kocbek)
Ales Kocbek

Mamica, voditeljica in organizatorica številnih dogodkov na štajerskem koncu, Miša Margan Kocbek, izkoristi vsako minuto dneva. Njen urnik je zapolnjen s številnimi aktivnostmi.

6.45 Vstajam pred sedmo uro, kajti moram pripraviti zajtrk in urediti hčerko Kiano za vrtec.

7.30 Ob pol osmih je moja Kiana že v vrtcu, jaz pa se peljem na trening v Fit Tovarno, kjer z osebnim trenerjem Juretom opraviva trening. Lahko se pohvalim, da sem v zadnjih treh mesecih izgubila deset kilogramov in rezultati so odlični. Počutje pa še boljše!

9:00 Ob devetih že sedim za računalnikom in tipkam tekste, ki jih moram pripraviti. V svojem delu veliko časa posvetim organizaciji dogodkov, agenciji Glammodels in delu v oljarni Kocbek. Možu pomagam pri birokraciji, marketingu in drugih stvareh.

15.00 Ob tej uri navadno poberem hčerko iz vrtca in se odpraviva domov, kjer me čaka kuhanje kosila. V zadnjem času so to predvsem fit obroki. Že nekaj časa se izogibam ogljikovim hidratom in kuham na zelenjavo in beljakovine.

17.00 Popoldneve preživiva s hčerko zunaj, ko pa se ona zaigra z otroki iz soseske, pa se jaz znova vrnem za računalnik in pišem. Trenutno se ukvarjam z izidom svojega prvega romana z naslovom Mesto prevar, ki bo luč ugledal konec maja. Ljubezenska kriminalka bo izšla pri največji založbi pri nas – Mladinski knjigi, na kar sem zelo ponosna.

20.00 Ob večerih, ko se mož vrne domov, še preživimo nekaj skupnih trenutkov. Potem sledijo kopanje s hčerkico, branje pravljic in nato spanje.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan