Mišo Stevanovič: Za Zlatka Dediča naredil žur

Zlatko je organizacijo zabave prepustil Mišu Stevanoviču. (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lea
16. 1. 2013

Slovenski nogometaš Zlatko Dedič je na začetku novembra že drugič postal očka. Nogometaš, ki svoj kruh služi v Nemčiji, v nogometnem klubu Bochum, je s svojo Meliso za vse bližnje prijatelje ob izteku leta pripravil veliko zabavo.

Ob rojstvu sina Alana in ob zaključku leta je Zlatko Dedič združil prijetno s koristnim in povabil vse prijatelje, ki ga na njegovi poti podpirajo. Organizacijo zasebne zabave, ki je potekala v Papriki v Portorožu, je prepustil komentatorju šova Gostilna išče šefa Mišu Stevanoviču.

Kot se za takšne zabave spodobi, ni manjkalo dobre glasbe niti kulinaričnih specialitet. Posebno presenečenje so bile slike iz otroštva, ki sta jih Zlatku in Melisi pripravili njuni sestri.

"Vse se je med zabavo predvajalo na velikih televizijskih zaslonih, in to v okviru dekoracije prostora, ki je bila primerna rojstvu sinčka Alana. Za glasbo, ki je bila v pravem 'balkan party' stilu pa smo iz Krapine pripeljali še DJ Čakija," nam je še zaupal Mišo. Zabave so se udeležili številni nogometaši, ki so mlademu paru čestitali za naraščaj.

Priporočamo