Miss Earth 2011 je Rebecca Kim Lekše

16. 9. 2011 | Vir: Govori.se
Deli
Nova Miss Earth je postala Rebecca Kim Lekše (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Na včerajšnji finalni prireditvi Miss Earth 2011, ki je pod okriljem Agencije Queen potekala v Vodnem mestu Atlantis, je slavila Velenjčanka Rebecca Kim Lekše.

Strokovna komisija, ki je ocenjevala dekleta na finalnem izboru je s svojimi glasovi dodala le drobec v mozaiku ocen, ki jih je 10 finalistk za mednarodni lepotni naziv dobivalo vse od začetka letošnjega leta. Veliki met, postati peta Miss Earth Slovenije, ki jo že čez približno dva meseca čaka odhod na Tajsko, kjer se bo udeležila svetovnega izbora Miss Earth 2011, je tako uspel že prepoznavni Rebecci Kim, misici, ki je ne le lepa, pač pa je v zadnjem letu že opozorila nase s številnimi reklamnimi akcijami v katerih je sodelovala, ne nazadnje pa tudi z lastno plesno skupino Cat Ladies.

Poleg Rebecce Kim Lekše, ki je osvojila tudi lenti za Miss spleta in Miss Atlantis, sta na zmagovalne stopničke stopili še Nastja Hercog (prva spremljevalka) in Ana Lipovšek. Slednja je poleg naziva druge spremljevalke dobila še naziv Miss revije Nova.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk