Barbara Rapnik: Izbrali ste jo za miss Govori.se

Po mnenju obiskovalcev naše spletne strani je miss spleta Barbara Rapnik. 1 (foto: Jasmina Hasković) Jasmina Hasković
Vir: Govori.se
18. 10. 2009

V vodnem mestu Atlantis so podelili tudi naziv miss spleta, ki ste jo izbrali vi, obiskovalci našega portala Govori.se.

Po mnenju obiskovalcev naše spletne strani je miss spleta na letošnjem izboru za Miss Hawaiian Tropic postala Barbara Rapnik. Triindvajsetletna študentka ekonomije se v prostem času ukvarja z manekenstvom, v katerem uživa.

Ste se sami prijavili na tekmovanje MHT 2010?
Ja, prijavila sem se sama.

Zakaj?
Prijavila sem se zato, ker se mi je zdelo tekmovanje zelo zanimivo in sem se hotela preizkusiti tudi v tem svetu. Želela sem tekmovati na največjih in najprestižnejših lepotnih tekmovanjih pri nas, in ker sem na miss Slovenije in miss Universe že bila, mi je ostalo še samo tekmovanje za miss Hawaiian Tropic.

Osvojili ste naziv miss Govori.se, kaj vam to pomeni?
Miss Govori.se mi pomeni zelo veliko, saj tega naziva ne podeli žirija, ampak obiskovalci spleta. To pomeni, da mi ob strani stoji veliko ljudi, ki me podpirajo in mi želijo najboljše. Občutek, ko te podpira toliko ljudi, je res neprecenljiv.

Kaj sporočate vsem tistim, ki so klikali za vas?
Rada bi se jim najlepše zahvalila in upam, da se jim bom lahko ob kakšni priložnosti tudi oddolžila, saj sem res zelo vesela, da  je bil odziv tako velik.

Kakšni so vaši načrti za naprej?
Imam namen doštudirati, ob tem pa čim več delati kot model. Ker sem se tudi že preizkusila v voditeljstvu in sem v tem zelo uživala, bi rada na tem področju naredila še kaj več. Rada imam izzive, tako da se preizkusim v vsem, kar se mi ponudi.