Miss Slovenije: Katera bo osvojila prestižni naziv?

1. ANA KONDIČ (foto: Dejan Nikolič) Dejan Nikolič
Vir: Nova
5. 9. 2016

Vse bližje smo finalnemu izboru MISS SLOVENIJA za MISS SVETA 2016, ki bo tokrat 8. septembra v VODNEM MESTU ATLANTIS, in po dolgem času z direktni prenosom na televiziji TV3 ob 21. uri.

2. ALENA MUSIČ
3. LANA POTOČNIK
4. SANDRA ZULIĆ
5. ENVERA BEČIROVIĆ
6. KATARINA BRENČIČ
7. MAJA TARADI
8. DANAJA PLOHL
9. TAMARA VIDMAR
10. KATJA HOTKO
11. IRIS PROŠIĆ
12. URŠKA GRČAR

Svetovni spektakel se letos decembra seli v Ameriko, in sicer v WASHINGTON. Tokrat se je v veliki finale uspelo uvrstiti 12 tekmovalkam iz vse Slovenije.

Finalistke so do zdaj imele že več aktivnosti, med katerimi so bila tudi že zelo pomembna ocenjevanja. Med drugim šov talentov, modna revija, druženje na pikniku, pogovorni šov, fotografiranje, prisotne pa so bile tudi na Kongresu podjetnikov Slovenije. Tako kot vsako leto tudi letos v okviru projekta poteka nekaj dobrodelnih akcij, pri katerih finalistke sodelujejo oziroma jih organizirajo. Tako so finalistke Miss Slovenije 2016 skupaj s poslovnim partnerjem projekta Optiko Krstič z modnimi okvirji za očala obdarile 28 otrok iz socialno ogroženih družin. Zbirale so tudi šolske pripomočke za otroke in skupaj z Zvezo prijateljev mladine ter družbo BTC, d. d., gostile 22 otrok iz socialno ogroženih družin na posebnem doživetju v VODNEM MESTU ATLANTIS. 

Organizator projekta v sklopu dobrodelnih dogodkov odlično sodeluje z ga. Anito Ogulin, predsednico Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje. Letošnji GENERALNI GOSTITELJ PROJEKTA je družba BTC, d. d., GENERALNI POKROVITELJ pa podjetje TOSAMA z blagovno znamko JASMIN. Tekmovalkam manjka samo še nekaj medijskih ocen ter zadnja ocena, in sicer nastop na samem finalu, ki lahko premeša karte le med tistimi, ki so bile do zdaj najbolje ocenjene.

Svoji favoritinji lahko pomagate do dodatnih točk tudi tako, da glasujete zanjo prek kupona, ki ga boste našli v reviji Nova. Glasove bomo po pošti sprejemali do 6. septembra do 14. ure.

Foto: Dejan Nikolič
Make up: Emperatrizz
Pričeske: LiteRAM terapevt Matevž Majcen (tako se prav napiše )
V oblačilih in dodatkih blagovne znamke: The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy
Stilistka: Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy