Miss Slovenije: Kateri bo Maja predala svojo krono?

Miss Slovenije: Kateri bo Maja predala svojo krono? (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
5. 4. 2018

Projekt Miss Slovenije z letom 2018 znova napoveduje dejavnosti, s katerimi bodo v ospredje postavili Slovenijo, slovenske izdelke, slovenske pokrovitelje, slovenske oblikovalce, domače glasbenike, avtorje, slovensko podjetništvo, slovenski turizem in slovenske blagovne znamke. Miss Slovenije Maja Zupan je z veliko ekipo v Rimskih termah sprejela nove kandidatke, ki so se predstavile v okviru projekta Miss Slovenije.

"V Rimskih termah so se na začetku marca začeli prva srečanja in priprave kandidatk, ki so se na slovesnem dogodku predstavile širši javnosti. 25 izbranih lepotic predstavlja svojevrstno zgodbo, združeno v projektu izbora za miss Slovenije, ki je predstavnica vsega tega," je povedala Jelka Verk, nosilka licence Miss Slovenije za Miss World.

Kateri bo Maja predala svojo krono?

"Po lanskem regijskem izboru, ko je krono najlepše prejela Maja Zupan, bo letos izbor poskrbel za nekoliko drugačno predstavitev izbranih deklet, ki se bodo med pripravami na polfinalni izbor predstavila v različnih zgodbah. Projekt vsako leto gradi na zastavljenih temeljih, na vsebini, povezovanju in dodani vrednosti. Zdaj več ne govorimo o tem, da je to zgolj lepotno tekmovanje. Lepota je le en del, vse drugo pa so segmenti, kot so: podjetništvo, humanitarno področje, turizem, moda ...," je povedala Jelka Verk.

Kateri bo Maja predala svojo krono?

"Na tem mestu bi se tudi zahvalila vsem poslovnim partnerjem, ki so nas podprli in verjeli v našo zgodbo ter se v njej tudi prepoznali. Zastavili smo nov koncept in poslovni partnerji se vidijo v tej zgodbi in skupaj z njimi gradimo zgodbo na pravo mesto, boljšo, kot je kdaj bila," je še povedala Maja Zupan, miss Slovenije 2017.

Besedilo: Mima // Foto: Grega Eržen