Miss Slovenije Maja Taradi je nad tekmovanjem Miss World navdušena

Miss Slovenije Maja Taradi je nad tekmovanjem Miss World navdušena (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
12. 1. 2017

Miss Slovenije Maja Taradi se je pred nekaj dnevi vrnila iz Washingtona, kjer se je udeležila svetovnega tekmovanja Miss World. Skupaj s 117 predstavnicami je preživela več kot tri tedne in stkala nekaj dobrih prijateljstev.

Vedno so na tekmovanjih vse oči uprte v naše predstavnice, a žal se Maji ni uspelo prebiti v finale lepotnega izbora. To je ne obremenjuje, saj ve, da to le ni tako majhen korak. Kljub vsemu je doživela veliko novega in Slovenijo predstavila v najboljši luči. Uspelo ji je, da se je v okviru tekmovanja na šovu talentov uvrstila med top 21 kandidatk. "Na izboru talentov so tekmovale skoraj vse države. Predstavila sem se s plesno točko tango na glasbo Roxanne. Ker sem plesalka, sem izbrala točko, kjer lahko nastopam s strastjo in prezenco. Tekmovanje je bilo kar napeto, pa vendarle sem se uspela uvrstiti med top 21. Po polfinalu je sledil še finale," nam je zaupala Maja.

Prijateljstvo

Maja se je zelo dobro ujela s sotekmovalkami, s katerimi je skupaj preživela kar tri tedne. "Dekleta so čudovita, vsaka izžareva svojo karizmo. Vse si zaslužijo zmago, saj so vendarle predstavnice posameznih držav. Najbolj sem se ujela z Magalie iz Guadeloupa. Je zelo simpatična, razgledana in dobrega srca, po izobrazbi pravnica. Ker sem želela spoznati čim več tekmovalk, sem svoj čas želela čim bolj izkoristiti in se družiti z različnimi dekleti, saj ti trije tedni res prehitro minejo. Predvsem sem se družila s predstavnicami naslednjih držav: Indonezija, Koreja, Mjanmar, Portugalska, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Škotska (moja sostanovalka), Wales, Gibraltar, Gvajana, Brazilija, Venezuela, Francija, Haiti, Moldavija itd.", je še dodala Maja. "Seveda se je čutilo, da nekatera dekleta iz večjih držav nekako pričakujejo zmago. Zavedati se morate, da Miss World ni le lepotno tekmovanje. Največji poudarek je na dobrodelnih zgodbah, ki si zaslužijo pohvalo ne glede na velikost projekta. Dobrodelnost je lahko pomoč enemu ali tisočim ljudem. Tudi v organizaciji poudarjajo, da ni pomembno, koliko daš, le da delaš vse s srcem. Vsekakor se vsi zavedamo, da pri zmagi ne gre za zgodbe posameznikov, vendar za zgodbe, za katerimi stoji država ali zelo velika organizacija, ki v projekt veliko vlaga nekaj let."

MIMA

Priporočamo