Miss Slovenije za Miss sveta 2015

Lina Kogoj (foto: Alex Štokelj) Alex Štokelj
Vir: Nova
7. 9. 2015

Prva dama Slovenije med najlepšimi MISS SLOVENIJE 2014 Julija Bizjak bo 10. septembra na prireditvi, ki bo potekala v VODNEM MESTU ATLANTIS v Ljubljani, predala krono svoji naslednici. Tokrat se je v veliki finale uspelo uvrstiti kar 15 tekmovalkam iz vse Slovenije, ki so predhodno uspešno prestale konkurenco več kot 250 kandidatk na regijskih izborih.

Tadeja Pavlič
Lea Markelj
Jelena Kovačević
Lejla Bajrektarević
Maja Ana Strnad
Sara Gavranić
Bernarda Krivec
Nika Vivoda
Viktorija Hajduk
Brigita Arh
Sara Žibert
Nika Tušar
Patricija Koželj
Mateja Kociper

Ti od letošnjega leta dalje potekajo ekskluzivno v najbolj prestižnih HIT-ovih igralniško-zabaviščnih centrih. Štiri izbranke v okviru projekta septembra prihodnje leto potujejo tudi v sanjski LAS VEGAS, zmagovalka pa seveda na najbolj prestižni svetovni lepotni izbor MISS SVETA 2015, ki bo letos decembra na Kitajskem. Večino ocenjevanj so tekmovalke tudi letos že opravile pred velikim finalom. Tako so nastopile v vlogi modelov, manekenk, pomerile so se v talentih, opravile več ocenjevalnih razgovorov, izdelale svoj poslovni načrt, hkrati pa razpravljale tudi o poznavanju aktualne družbene problematike.

Letos se je projektu že v začetni fazi priključil tudi GEA COLLEGE, ki bo skupaj s svojim strokovnim timom ocenil poslovne načrte finalistk, zmagovalko pa čaka celotni študij na tej prestižni šoli, na kar smo še posebej ponosni. Finalistke so tudi tokrat izpeljale nekaj dobrodelnih akcij. Med drugim so zbirale šolske pripomočke za otroke in skupaj z Zvezo prijateljev mladine, družbo BTC, ter drugimi poslovnimi partnerji in donatorji gostile 30 otrok iz socialno ogroženih družin na posebnem doživetju v VODNEM MESTU ATLANTIS. Manjka jim samo še nekaj medijskih ocen in pa zadnja ocena, in sicer nastop na samem finalu, ki lahko premeša karte le med tistimi, ki so bile do zdaj najbolje ocenjene. Ker pa je novi moto projekta MLADE POSLOVNE ŽENSKE V DRUŽBI, boste letošnjo zmagovalko lahko občudovali tudi na cesti, in sicer bo vozila prav zanjo pripravljen FIAT 500X, kar ji bo omogočilo podjetje AVTO TRIGLAV.