Naša miss turizma je blestela na svetovnem izboru

Vir: Nova
11. 11. 2013

Aktualna lepotica, miss turizma Slovenije, Sandra Skutnik se je pred kratkim, polna vtisov, vrnila s svetovnega izbora, ki je potekalo v Afriki. Barve Slovenije je na svetovnem izboru odlično predstavljala, kajti uvrstila se je med 20 najlepših na svetu.

"Na tekmovanju sem se imela fantastično. Sodelovali smo z enkratno ekipo, ki nas je na finalni večer vrhunsko pripravila. Ko pa so med najlepših 20 poklicali tudi Slovenijo, so se uresničile moje sanje," nam je kot iz topa razkrila Sandra in nadaljevala:

"Spoznala sem ogromno novih, čudovitih ljudi, s katerimi bom, upam, ohranila prijateljske stike tudi v prihodnje. Ob vseh obveznostih, ki smo jih s puncami imele, pa sta me je najbolj očarala pokrajina in način življenja. Navsezadnje je to le Afrika, povsem drugačen svet, kot sem ga navajena. Rečem lahko le to, če ne vidiš na lastne oči, si ne moreš niti predstavljati, kakšno je resnično življenje v Afriki.

S puncami smo imele priložnost videti dejansko stanje, revščino prebivalcev, a vendar je tisto, kar resnično vzame dih, dobra volja in nasmehi na obrazih ljudi, kljub revščini in bedi, v kateri živijo. To je bila zame neverjetna izkušnja in sem resnično hvaležna, da sem lahko bila del nje."

Priporočamo