Miss Universe Lucija Potočnik ima ob vsakem koraku ob sebi varnostnika

Miss Universe Lucija Potočnik ima ob vsakem koraku ob sebi varnostnika (foto: Samo Mervar) Samo Mervar
Vir: Lady
27. 1. 2017

Svetovna organizacija Miss Universe je sporočila, da bo svetovni izbor Miss Universe na Filipinih potekal 29. januarja, našo državo pa bo zastopala simpatična Lucija Potočnik, miss Universe Slovenije 2016, ki je bila okronana junija lani.

Lucija se na svetovni izbor pripravlja že nekaj mesecev, poleg številnih nalog, ki jih z veseljem opravlja, je naredila že ogromno fotografiranj in intervjujev, izbran je bil tudi ožji izbor oblek, ki jih bo nosila v dobrih treh tednih priprav, ki jo čakajo na Filipinih, kjer bo skupaj s preostalimi predstavnicami držav, ki jih je vsako leto okoli 90, imela pester urnik, ki traja od zgodnjih jutranjih ur vse tja v noč. Tekmovalke so med pripravami pod strogim nadzorom, kjer jih pazijo gardedame in varnostniki, prav tako ne smejo same zapustiti hotela ali se srečati s komer koli iz zunanjega sveta, niti s starši in lastniki licenc posameznih držav. Lucija se je potovanja na Filipine veselila že zelo dolgo, s slovensko organizacijo Miss Universe pa so se skupaj odločili, kaj vse bo Lucija nesla v kovčkih na Filipine, kakšno nacionalno darilo bo odnesla tja na dobrodelno dražbo, katera bo tista obleka, ki jo bo nosila na finalnem izboru, in katero bodo izbrali za nacionalni kostum, v katerem se tekmovalke predstavijo v posebnem predtekmovanju.

"Zelo cenim priložnost, da se lahko udeležim tega, in z veseljem zastopam našo Slovenijo na svetovnem izboru Miss Universe. Vedno sem si želela obiskati Filipine," nam je zaupala lepotička, ki je na drug konec sveta odpotovala že prejšnji teden. "Pričakujem, da bomo tam imeli ogromno dogodkov, druženja, fotografiranj, zato se moram na vse dobro pripraviti. Na svetovnem izboru bom nosila obleko, ki bo predstavljala Slovenijo. To obleko mi je oblikovala Dalila by Arrmal, ki je bila Miss Universe 2005. Komaj čakam, da spoznam sotekmovalke, kulturo v posameznih državah in seveda, da zastopam Slovenijo najboljše, kar lahko," je svoja pričakovanja strnila Lucija.

A. K.

Priporočamo