Mister Slovenije 2011: Okronali tri lepotce

1. 6. 2011 | Vir: Lea
Deli

Po štirih mesecih priprav, kastingov in predtekmovanj smo vendarle dočakali veliki finale Mister Slovenije 2011.

Tokrat se je omenjena organizacija povezala z ženskim izborom Miss Slovenije za Miss Italije v svetu in v novogoriški Perli ponudila dvourni spektakel.

Pri dekletih je slavila 19-letna Ljubljančanka italijanskih korenin Anđela Jurišin. Lepotička se bo že prihodnji mesec mudila v italijanski Kalabriji, kjer bo na svetovnem izboru Miss Italia nel mondo 2011 zastopala barve naše dežele.

Med izklesanimi lepotci si je naziv mister Slovenije 2011 za mistra International prislužil Žan Cvet. Dvajsetletni Ljubljančan se bo že v prihodnjih dneh začel pripravljati na svetovni izbor, saj naj bi bil ta novembra. Kraj izbora bo znan do konca junija, špekulira pa se, da naj bi bil v Braziliji.

Lepotni naziv mister Slovenije 2011 za mistra Universe je osvojil Miha Dragoš iz Gorenja pri Kočevju. Triindvajsetletni študent fakultete za šport ni le postaven. Fant je namreč harmonikar in pevec v narodno-zabavni skupini. Svetovni izbor Mister Universe bo prihodnje leto v Dominikanski republiki, kjer bo Miha branil odličen rezultat svojega predhodnika Bojana Ilijaniča.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ