Mister Slovenije 2014: Stroga komisija oklestila nabor

Mister Slovenije 2014 (foto: Luka Brataševec) Luka Brataševec
25. 2. 2014

V minulih dneh je pred strogo strokovno komisijo stopilo skoraj 50 kandidatov za novega mistra Slovenije. Gre za rekordno število, ki potrjuje dejstvo, da je omenjeno lepotno tekmovanje vse bolj priljubljeno.

Fantje iz vseh koncev naše dežele so se v Plesni zvezdi Katarine Venturini trudili v nekaj minutah prepričati z besedami, šarmom, in karizmo.

"Naša naloga je bila zbrati 20 najbolj primernih, ki se bodo že v prihodnjih dneh izkazali pred objektivom Ane Gregorič in na druženjih v Penzionu Kračun. Delo je bilo zahtevno a obenem zabavno, saj je bila večina fantov zabavnih in pripravljena na nove izzive," je dejala večkratna plesna svetovna prvakinja Katarina Venturini.

Komisijo so poleg omenjene sestavljali še nekdanji mister Matjaž Kumelj, organizatorka projekta Nina Uršič, fotografinja Ana Gregorič, koreografinja Mojca Pačnik in predstavnica Cosmopolitana Adrijana Brečko.

Dvajseterica izbranih lepotcev se bo javno predstavila čez dober teden dni, ko se bo na uradni Facebook strani misterslovenia.com pričelo uradno glasovanje občinstva.