Finalisti mistra Slovenije na adrenalinskem izletu

25. 5. 2017 | Vir: Nova
Deli

Deset finalistov tekmovanja Mister Slovenije si je v družbi deklet nagradnega natečaja oprtalo nahrbtnike in se odpravilo novi pustolovščini naproti. V parku Solkan na Primorskem je zadišalo po adrenalinu!

Dogajanje je že ob jutranjem zboru obetalo veliko, pričakovanja so dobila nove razsežnosti in dan se je prevesil v aktivno in nepozabno pustolovščino. Organizacija Mister Slovenije se je v sodelovanju s ponudnikom darilnih paketov Zvezdar in kalvarijo desetih najbolj vročih fantov ta hip podala na vožnjo proti Primorski in jim z rafting vožnjo čez soške brzice naposled razprostrla pogled na tokratni izziv: adrenalinski park.

mister slovenije 2017

Poprijeli za jeklene vrvi

Po predstavljenih osnovnih napotkih vodnikov se je avantura začela, fantje pa so se s skrbjo za varnost deklet izkazali kot pravi kavalirji: "Današnji dan je ponudil zabavo, vendar tudi vpogled, kako se fantje soočajo z danimi situacijami. Avantura nam je omogočila, da smo finaliste še bolje spoznali," sta nam ekskluzivno razodela organizatorja projekta Nina Uršič in Erik Ferfolja. Po njunih besedah sodeč se je druščina nemudoma sporazumela in ovire do želenega cilja, tudi spust po jeklenih vrveh in nasploh ne ravno vsakdanje spretnosti, premagala brez večjih težav. 

Neja Drozg

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem