Mister Slovenije: Najlepši med najlepšimi je Matjaž!

Mister Slovenije: Najlepši med najlepšimi je Matjaž! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
18. 7. 2018

Po dveh predizborih je odmevni projekt Mister Slovenije 2018 z velikim finalom doživel vrhunec. Laskavi naziv najlepšega pod Alpami je tokrat osvojil Matjaž Mavri Boncelj iz Bistrice pri Tržiču. Slavil pa je tudi Peter Škulj, ki je postal cosmo mister 2018.

V ljubljanskem SiTi Teatru BTC se je z velikim finalom končala deseta sezona projekta Mister Slovenije. Bilo je vroče tako na odru kot v dvorani, kjer občinstvo ni varčevalo z glasilkami. Osmerica finalistov se je potegovala za dva naziva, o njihovi usodi pa je poleg organizacije Mister Slovenija odločala še 11-članska komisija. Po oceni in seštevku vseh glasov je postalo jasno, da je Mister Slovenije 2018 postal 22-letni Matjaž Mavri Boncelj iz Bistrice pri Tržiču.

Študent ekonomije, ki je tik pred finalom odpisal zadnji izpit, se je na lepotni izbor prijavil že drugič. "Celotna izkušnja je bila nad pričakovanji. Prvič sem se prijavil pred tremi leti, zato da naredim nekaj zase in da pridobim več samozavesti. Po treh letih sem si želel še enkrat preizkusiti, mika pa me tudi delo v tujini," je povedal novoizbrani lepotec, ki je o zmagi še povedal: "Dal sem vse od sebe, se maksimalno potrudil in predvsem bil to, kar sem." A to ni bil edini izbranec večera! Slavil je tudi 22-letni Peter Škulj iz Ljubljane, ki je postal cosmo mister za leto 2018. V super finale so se poleg zmagovalcev uvrstili še Luc Kanduti iz Polzele, Žan Pleško iz Šmartnega pri Litiji in Marko Nemc iz Tržiča.

Najlepši med najlepšimi je Matjaž

Profesionalen izbor

Gala prireditev sta zabavno in sproščeno povezovala Pia Pustovrh in nekdanji mister, sicer glasbenik in zvezdnik muzikala Mamma Mia! Matjaž Kumelj. Sicer pa so se finalisti predstavili v štirih hodih. Predstavitveni je bil v znamenju blagovne znamke Jessy Fashion Design, ki jo oblikuje Jasmina Gregurič.

V ocenjevalnih hodih so se fantje predstavili v rokersko obarvani kolekciji blagovne znamke Harley Davidson Ljubljana, modnih kopalkah Lisca in v elegantnih oblekah Fab Tailors, italijanskega modnega oblikovalca Fabrizia Pizzolija. Za brezhiben nastop mladeničev so poskrbele koreografinja Barbee Šuštaršič, make up artistka Sandra Pranjič iz Sfumato Make up, frizerka Lucija Habe iz Nadja Salona v Izoli in stilistka Maja Lazar. Manjkalo ni niti glasbenih in plesnih nastopov. Dogodek so s spektakularno točko odprle plesalke Mystique Show Group, v večeru pa so goste zabavali še pevci Orter, Gašper Oblak, Zlatko, Kristie Clé in plesalci Barbee Šuštaršič, David Stojanovič in Danaja Ažman. Presenečenje večera je bil vsekakor lanski superfinalist Franko Bajc, ki je na bobnih spremljal fante v enem od izhodov, potem pa je občinstvo še dodatno spodbudil v svojem solo nastopu.

Foto: Goran Antley, Mare Zaklop, Luka Brataševec