Mistri pod strogim režimom!

26. 5. 2015
Deli

Finalisti za mistra Slovenije 2015 so za nekaj dni pobegnili na Gorenjsko. V kranjskogorskem hotelu Špik so se od jutra do večera znojili in skupaj s strokovnjaki iz različnih področji pripravljali na veliki finale.

Minule dni so si oči napasli predvsem gostje hotela Špik v Kranjski Gori, kjer se je nahajala deseterica lepotcev, ki se poteguje za laskavi naziv mister Slovenije 2015. Pretekle dni so se fantje namreč pripravljali na veliki finale, pri koncentraciji in dobrih rezultatih pa jim je pomagala ekipa profesionalcev. Fantje so namreč največ časa  preživeli v družbi koreografa Mihe Krušiča, ki se bo podpisal pod vse nastope tako fantov kot tudi drugih plesnih vložkov na finalni prireditvi. Sledilo je predavanje o fotografiji in poziranju z Ano Gregorič, s katero so mladeniči že opravili vsa uradna fotografiranja, nato pa jih je obiskala še predstavnica kozmetične hiše Johnny Organic in magistra farmacije Urša Bartol ter jim zaupala nekaj skrivnosti o negi kože. Ob koncu napornega dneva je fante nagovoril še maneken Aljoša Kuzmanovski, ki je bil pred letom dni v njihovi vlogi, zdaj pa že žanje uspehe v prestolnicah mode.

Chorchyp za dobro jutro!

Ko se je prebujanje v Špiku zdelo že povsem sproščujoče, je na vrata postavnih mladeničev potrkal ambasador Proteini.si, borec in repar Denis Chorchyp. Fantje so si nemudoma nadeli športno opremo in sledili vodeni vadbi na osnovi borilnih veščin, po intenzivni vadbi pa so se fantje sproščali v Alpskem wellnessu, kjer so se napojili z energijo v sobah s petimi naravnimi elementi. Fante pa je na pripravah spremljala tudi Cosmo novinarka Anamarija Lukovac, ki si je že ustvarila mnenje, kdo bi bil najbolj primeren za naziv Cosmo mistra 2015. 

Zdaj finaliste čakajo še zaključne priprave v Ljubljani. Vse čas pa na uradni facebook strani misterslovenia.com poteka glasovanje publike, kjer fantje pridno nabirajo glasove. Zmagovalec se bo neposredno uvrstil v super-finale, TOP 5. Cosmo mister 2015 in mister Slovenije 2015 bosta tako znana v soboto, 6. junija, ko bo v ljubljanskem Cirkusu finalni dogodek.