Mitja iz Gostilne je končno dobil službo

Mitja Humar (foto: Revija Nova) Revija Nova
Vir: Nova
4. 2. 2014

Tekmovalcu šova Gostilna išče šefa Mitji Humarju se je nasmehnila sreča. Po obdobju brezposelnosti je končno dobil službo, zaradi katere je srečen, kot že dolgo ne.

Kot kuharja so ga namreč zaposlili v priznani novogoriški restavraciji Pikol.

"Lastnik restavracije Boris Gašparin me je po koncu šova prek Facebooka povabil, naj se oglasim kaj pri njih. Beseda je dala besedo in smo se kar hitro dogovorili za sodelovanje, tako da sem ponudbo sprejel z navdušenjem. Konec koncev je to ena od najbolj priznanih restavracij pri nas. Presenečen sem bil, da so me sploh kontaktirali. Vesel sem, da se nam je uspelo dogovoriti, saj sem si vedno želel delati v restavraciji na takem nivoju," je povedal Mitja, ki ve tudi, s čim jih je prepričal.

"Spremljali so me že v šovu in tam sem jih prepričal s svojim motom, iskrenostjo in s tem, da sem govoril v svojem narečju, po briško. Najbolj pa sem jih prepričal s tem, da sem ostal zvest sebi in nisem imel dveh obrazov, kar mi je tudi sam Boris povedal," je z nasmehom povedal Mitja, ki v Pikolu skrbi za kuhanje in (so)ustvarjanje kreacij na krožniku.

Ima tudi odlično mentorico Maruško Gašparin, s katero sta ustvarila posebno specialiteto, o kateri je Mitja več povedal za revijo Nova.

Priporočamo