Mitja Okorn: Konec poljske romance!?

Vir: Nova
26. 6. 2013

Na slovenski premieri svojega poljskega prvenca Pisma sv. Nikolaju nam je režiser Mitja Okorn predstavil simpatično Poljakinjo (med drugim tudi filmsko producentko) in obljubljal poroko z njo.

Pred nekaj tedni smo ga spet zasledili v Sloveniji, kamor je prišel brez svoje drage. Zaradi njegovih besed in dejanj na družabnih dogodkih je marsikdo pomislil, da je Mitja spet samski in spet na voljo. Ko smo ga vprašali, kdaj bo poroka, je skrivnostno odgovoril:

"Sem poročen že 13 let, vse od 19. leta, ko sem prvič spoznal svojo največjo ljubezen in najbolj zvesto življenjsko sopotnico, ki sliši na ime filmska režija – in od takrat naprej se ji predajam 100-odstotno. Dajem ji vso svojo ljubezen, energijo in čas ..."

Samega smo ga opazili tudi na zadnjem Jack Daniels pikniku v Križankah, kjer se je veselo smukal okoli znanih lepotičk, med drugim okoli lepe balerine Ane Klašnja.

In po slikah sodeč Mitja ne trpi veliko za domnevno izgubljeno ljubeznijo. Je režija edina njegova ljubica ali ima ogledano že novo kandidatko?