Mlada pevka Nina Donelli na dopustu začasno ostala brez prtljage

Mlada pevka Nina Donelli na dopustu začasno ostala brez prtljage (foto: Nina Donelli Press) Nina Donelli Press
Vir: Lady
4. 4. 2018

Mlada in uspešna pevka Nina Donelli se je na zaslužen dopust tokrat odpravila v New York, nato pa še v Dominikansko republiko, kjer se je potepala že lani.

Dežela v Karibskem morju jo je, kot kaže, tako očarala, da se je letos znova vrnila. Najprej je Nina v družbi prijateljev obiskala New York. Mesto, ki nikoli ne spi, je bilo na pevkinem seznamu želja že dolgo.

"Obisk New Yorka je bila moja želja od mladih nog. Predvsem zaradi filmov, ki se tam dogajajo, sem si enkrat želela peljati v rumenem taksiju, videti Kip svobode, teči v Centralnem parku, se potepati po avenijah ... Vse se mi je uresničilo, le tek je bil nemogoč, saj je bilo preveč mrzlo," nam je zaupala Nina, ki je takoj zatem odletela na toplo, kjer je uživala v mirnem dopustu čez dan in najbolj norih zabavah, kar jih ponujajo ponoči.

Malo so ji stvari otežili delavci na letališču, ker so izgubili njeno prtljago. Po treh dneh so ugotovili, da je bila prtljaga ves čas na letališču, le založili so jo! Slab začetek, dober konec, pravi Nina, ki je najbolj od vsega uživala v plavanju z delfini in brezskrbnemu nastavljanju toplim sončnim žarkom s knjigo v roki. "Dominikana je zakon v vseh pogledih, očarale vas bodo plaže, morje, hrana, domačini, nočno življenje ... Čas se ustavi, če se le odločiš tako, lahko pa seveda veliko žuriraš," je strnila mlada in prikupna pevka. 

Foto: osebni arhiv

Priporočamo