Mladostna Iris Mulej doživela presenečenje: Soprog ji je pripravil zabavo za rojstni dan, poglejte čudovito torto!

Mladostna Iris Mulej doživela presenečenje: Soprog ji je pripravil zabavo za rojstni dan, poglejte čudovito torto! (foto: Bernarda Plavšič) Bernarda Plavšič
23. 6. 2020

Podjetnica, manekenka in mamica dveh sončkov je pred kratkim obeležila življenjski jubilej.

Ob tej priložnosti jo je njen soprog Admir presenetil z rojstnodnevno zabavo, kot je sama zapisala na družbenem omrežju.

"Vem ja, morala bi narediti fotke kak dan pred rojstnim dnem, da potem pravočasno objavim...vsaj tako delajo Instagram profesionalci. Ampak jaz in gospod Čas sva mal skregana (mislim, da bo tu najbolj prikimaval @admir )."

Vsem se je zahvalila za čestitke in lepe želje, ter dodala: "In pa hvala še enkrat dragemu, ki me je prijetno presenetil z rojstnodnevno zabavo na prekrasni novi lokaciji Portonovi tu v Črni gori, kjer smo se po dolgem času spet videli (s skoraj vsemi) prijatelji tu. Fotke pa še kar nisem spravila vse nakup, ker mi je na rojstnem dnevu crknil telefon in jih moram še nafehtat od gostov."

Kljub temu pa je objavila eno sliko - na njej v rokah drži čudovito okrašeno rojstnodnevno torto, ki je zagotovo bila tako okusna, kot je videti na fotografiji. Zabava pa je bila brez dvoma nekaj posebnega. Iris, vse najboljše tudi v imenu našega uredništva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vem ja, morala bi narediti fotke kak dan pred rojstnim dnem, da potem pravočasno objavim...vsaj tako delajo Instagram profesionalci 🙈😁👌Ampak jaz in gospod Čas sva mal skregana (mislim, da bo tu najbolj prikimaval @admir ) 😬🤷🏻‍♀️🥰 Torej, da se vam vsem še enkrat zahvalim za vse Čestitke in lepe želje, ki ste mi jih poslali in ki jih še vedno nisem vse pregledala (tudi počasi se daleč pride, a ne?😄🤞). In pa hvala še enkrat dragemu, ki me je prijetno presenetil z rojstnodnevno zabavo na prekrasni novi lokaciji Portonovi tu v Črni gori, kjer smo se po dolgem času spet videli (s skoraj vsemi) prijatelji tu. Fotke pa še kar nisem spravila vse nakup, ker mi je na rojstnem dnevu crknil telefon in jih moram še nafehtat od gostov 🙈😁🤷🏻‍♀️ Pa lep začetek tedna vam želim 🌸🤗 • • • • • #birthdaygirl🎀 #birthdaygirl🎂 #pinkcake #pinkcakes #birthdaycake🎂 #birthdaycakesforgirls #thankyoueveryone

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on