Mnogi so mislili, da je Alenka Košir na tej fotografiji zgoraj brez in res je videti noro zapeljivo

Mnogi so mislili, da je Alenka Košir na tej fotografiji zgoraj brez in res je videti noro zapeljivo (foto: Instagram Alenka Kosir) Instagram Alenka Kosir
26. 5. 2023

Alenka Košir ne skriva, da za svoje telo zares lepo skrbi in mnogi so seveda navdušeni nad njeno postavo.

Alenka Košir že leta pridno trenira in seveda so rezultati še kako vidni. V zadnjem času se je vrnila k treningom z utežmi in zdi se, da je njeno telo zdaj še bolj definirano, Alenka pa ves čas poudarja, da je za vitalno starost ključnega pomena, da se gibamo, saj bomo le tako ohranili svojo mišično maso, ki bo na stara leta še kako pomembna.

Alenka je v svoji koži že leta zelo zadovoljna in to se seveda še kako opazi, kakor se je opazilo tudi pred časom, ko je na morju pozirala v poletni modni opravi in bila pri tem videti zares srečna in polna življenja. Mnogi so seveda ob pogledu na fotografio pomislili, da morda niti ne nosi zgornjega dela kopalk, kar seveda nikoli ne bomo izvedeli, je pa fotografija vsekakor takšna, ki omogoča domišljiji prosto pot in se tako lahko vsak sam poigra z mislijo o tem, kako je bila zares oblečena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenko)

No, vsekakor je jasno, da Alenka ne kaže svojih let, videti je vsaj 15 let mlajša, k temu pa prav gotovo prispeva tudi zdrav način življenja, zadosti spanja in prava količina vsega, kar naše telo potrebuje, da se lahko počuti zdravo, polno energije in radostno.

Kaj pa vi menite? Je bila zgoraj brez ali ne? Zapišite nam v komentar.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.