Mnogi so se spraševali, zdaj je Marko Potrč končno povedal svojo resnico

Mnogi so se spraševali, zdaj je Marko Potrč končno povedal svojo resnico (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
14. 7. 2021

Številne je verjetno zanimalo, zakaj je družina Marka Potrča med epidemijo čez noč odpotovala na Švedsko in zdaj je Marko kar sam podal vse odgovore.

"V zadnjem času je večkrat kdo vprašal, zakaj smo šli na Švedsko," je svojo pripoved na Instagramu začel Marko Potrč.

"Prvi razlog za to se je dejansko zgodil že na začetku leta 2020. Ko smo se dogovorili za projekt na področju video produkcije. Kak razlog več pa se je tako rečeno še pojavil tekom leta. A na tovrstnih potovanjih se včasih razvijejo tudi popolnoma nepričakovane stvari. Ker z Lili za nas zmeraj iščeva produkte najvišje kakovosti, sva kmalu po prihodu na Švedsko pogledala, kako je tam recimo z magnezijem, pa z vitamini in seveda omega3. Ker pač... Skandinavija naj bi bila na tem področju nad mnogimi, predvsem pa telo to v tistem okolju res potrebuje. In s tem se je, takrat še nevede, začela nova zgodba," je nadaljeval.

"Da ne bom na dolgo; beseda je dala besedo, nova skandinavska poznanstva so se prelevila v prijateljstva, nato pa še v partnerstva. In skrb za naše zdravje se je razvila v poslanstvo. V lepo poslanstvo," je dodal Marko, ki je zdaj na novi poslovni poti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Priporočamo