Mnogim je nagajala domišljija, ko so videli te seksi najlonke Saše Lendero!

22. 3. 2023
Deli
Mnogim je nagajala domišljija, ko so videli te seksi najlonke Saše Lendero! (foto: Bobo)
Bobo

Pevka Saša Lendero je po ločitvi videti le še bolj vroče in mnogim se zdi, da se je celo pomladila.

Pevka Saša Lendero ima v zadnjem času polne roke dela, nedavno pa se je javila iz maske, ko je gostovala na nacionalni televiziji in zdi se, da je po ločitvi od Mihe Hercoga videti še bolj seksi. Mnogi kar niso uspeli odvrniti oči od njenih čudovitih nog, ki so bile v najlonkah videti še posebej zapeljive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Mnogim se zdi, da je v zadnjem času izgubila še kakšen kilogram ali dva, že do zdaj pa je bila zelo, zelo vitka. Seveda pa je njena podoba zdaj še bolj prelestna in zdi se, da sta stres in nervoza po ločitvi naredila svoje. Pevka je videti zares noro postavna, mnogim pa se zdi, da v zadnjem času kar žari.

Morda je za to kriva že kakšna nova simpatija, morda pa zgolj to, da je v naše kraje končno prišla pomlad in da so sončni in topli dnevi tudi Sašo zelo razveselili in ji dodali poseben sij na njen obraz.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

Vabimo vas, da si pogledate še spodnji podcast.

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem