Mnogim se bo ob tej fotografiji zazdelo, da vidijo gole prsi Lorelle Flego, tudi vam?

26. 4. 2023
Deli
Mnogim se bo ob tej fotografiji zazdelo, da vidijo gole prsi Lorelle Flego, tudi vam? (foto: ZEN)
ZEN

Lepa voditeljica Lorella Flego je nedavno objavila zares zapeljive fotografije v spodnjem perilu in mnogim je začela močno nagajati domišljija.

Lorella Flego ne skriva, da sebe rada razvaja in to v vseh oblikah. Rada si kupi čudovite spodnje perilo, prelepe spalne srajce in vse tisto, kar sodi zraven. Zase res odlično skrbi, kar se tudi vidi, saj je njena podoba noro mladostna. A, ko je nedavno pokazala, kako neguje svoje lepe lase, je mnogim pogled zašel povsem drugam in v mislih so se spraševali, če je mogoče, da vidijo njene gole prsi ali je to le igra svetlobe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Tudi vi se boste morda, ko jo boste videli v tanki taknini, ki je skoraj prosojna in ki domišljiji daje prosto pot, da se sprehaja po svoje in zaide tudi tja, kamor morda ne bi smela. Njena podoba je v tej romantični opravici videti zares noro zapeljiva in morda številni las v tej objavi niti ne bodo opazili.

Kakorkoli že, Lorella je zares prava krasotica, ki je na svoje čare ponosna in prav je tako.

Preberite še: Super par: Indira mora zaradi kilogramov zagovarjati tudi svojega Matica, tole mu očitajo!

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž