Modni kiksi domačih estradnikov

26. 5. 2014

V najnovejši številki Nove najdete kar 28 slovenskih zvezdnikov, ki jih je obdelala Novina mrha Manja Plešnar. In kot napoveduje, se na modnem področju estradnikov obeta oblačno vreme.

Slovenci so v nečem vendarle zmagovalci. Najbolje od rok nam gre bizarno modno kombiniranje, kjer so katastrofe neizbežne.

Kot modna mrha opažam največji problem pri želji po drugačnosti, po tem, da bi izstopali kot izjemni posamezniki. Ta ponavljajoča se dilema je konstanta predvsem pri naših ljubih estradnikih, ki nas nehote velikokrat zaradi svojih modnih 'izlivov' nasmejijo do solz.

Za to smo jim vsekakor hvaležni, ker pa jih je veliko preveč, je bilo delo modne mrhe v zadnjih štirih letih izjemno oteženo.

Kdo je najbolj kiksnil in kdo blestel ter kdo so tri najbolje oblečene slovenske estradnice, si lahko preberete v najnovejši številki revije Nova, nekatere njene komentarje pa najdete tudi na tej povezavi.

Srajco za Fashion Week je na koncu ukradla iz omare svojega strica.Zoja Ahlin o Manji Plešnar

Tokrat bom jaz ocenila našo mrho, ker se mi dozdeva, da si po tihem ravno ona najbolj želi pristati v svoji rubriki. Ker se je spljuvala že, pohvalila pa ne, mi dovolite.

Po mojem mnenju njen stajling na jesenskem Fashion Weeku v Ljubljani res trga gate. Nikoli niti pomislila nisem, da moška srajca lahko postane tudi obleka. Mrha mi je takrat pojamrala, da nima nič v omari. Tipična baba!

Srajco je na koncu ukradla iz omare svojega strica. S tem je dokazala, da je njeno poslanstvo na mestu. Aplavz!

Značke: Manja Plešnar

Priporočamo