Modni navdih za ženske nad 40 let: Mojca Mavec nosi hlače, ki pomladijo čisto vsako!

Mojca Mavec (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
12. 4. 2022

Ni zgolj odlična voditeljica, je tudi prava modna ikona, pri kateri številne dame najdejo navdih za popestritev svoje garderobe.

Mojca Mavec se v zadnjem času uveljavlja tudi kot modna vplivnica, ki se pred objektiv rada postavi v izbranih in trendovskih kosih oblačil. V njih je vedno videti mladostno in v koraku s časom, zato njene sledilke na družbenih omrežjih budno spremljajo njene modne preobrazbe.

Tokrat je izbrala kombinacijo, ki vsaki odvzame nekaj let - na prvi pogled je drzna, a vseeno elegantno umirjena. Odločila se je za zanimiv stajling s hlačnim kostimom bele barve, čigar monotonost "razbije" črn mrežasti vzorec na hlačah. Pod suknjičem nosi zanimiv top, ki ima prosojen sprednji del. Vse skupaj deluje zelo okusno, se vam ne zdi?

Gre za stajling, ki je primeren tako za dnevne obveznosti kot večerna srečanja, s pravimi dodatki pa lahko dosežete maksimalen učinek v obeh primerih. Črno-bela kombinacija očitno nikoli ne gre iz mode, z malce domišljije (in dobrim krojem) je res lahko večna. To pa Mojca zelo dobro ve, pa tudi pokaže.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)