Modrijani in Isaac Palma posneli glasbeno zgodbo v latino ritmih

Modrijani in Isaac Palma posneli glasbeno zgodbo v latino ritmih (foto: Maja Sušnik) Maja Sušnik
Vir: Lady
16. 9. 2017

Modrijani in Isaac Palma, ki so trenutno najbolj vroča glasbena roba v Sloveniji, so skupaj posneli glasbeno zgodbo z naslovom Hočem le tebe. Ekipa je zavzela ljubljanske ulice, ki so za nekaj ur mimoidočim ponudile pravo karnevalsko vzdušje.

Odkar je Isaac Palma nastopil na glasbenem šovu in tam zasedel drugo mesto, se je njegovo življenje tako rekoč čez noč spremenilo. Prava zgodba o uspehu, glede na to, da ni minilo še niti dve leti, odkar je simpatični Argentinec zapustil rodno Argentino in se zaradi ljubezni preselil v Slovenijo. In že ob njegovem prvem sprehodu po prestolnici so mu pot prekrižali Modrijani.

Usoda? "Bili so prvi glasbeniki, prek katerih sem spoznal pravo slovensko glasbo. Navdušili so me s Ti moja rožica in zaželel sem si, da bi lahko kdaj delal z njimi. Mislil sem, da bo ostalo pri sanjah, potem pa smo se nekega sončnega dne z Blažem (Švabom, op. a.) srečali v Portorožu ... Zraven sta bila še Matjaž in Maj Vlašič. Ljubezen do glasbe je spregovorila in hitro smo se dogovorili za latino-slovenski komad, poln energije, veselja in ritmov, ki poskrbijo, da te zasrbijo pete," navdušeno razloži Isaac, ki je težko skril srečo ob snemanju skupnega videospota, kjer je kar prekipevalo od dobre energije.

Navdušenje nad projektom pa je seveda obojestransko, tako kot se je Isaac navdušil nad slovensko glasbo, so se tudi pevcu Modrijanov Blažu Švabu prikupili latino ritmi. "Pred šestimi leti sem poletje preživel v Veliki Britaniji, kjer sem se vsak dan družil z ljudmi z vsega sveta, predvsem z Venezuelci, Brazilci, Španci, in skupaj z njimi veliko plesal različne latinskoameriške plese. Že od tega preplesanega poletja, ki ga ne bom nikoli pozabil, je v meni tlela želja, da bi združil te živahne ritme s harmoniko." In tako je želja postala realnost, ko je idejo delili z glasbenim prijateljem Matjažem Vlašičem, k ustvarjanju sta se pridružila še njegov sin Maj ter odličen producent in avtor skupine Kingston Zvone Tomac. "V studiu in na snemanju spota so se energije odlično ujele, res smo uživali," sklene Blaž.

Anja P. Kontrec