Mojca Fatur in Klemen Slakonja: Razveselil ju je sin Lev

4. 9. 2015

Pravi 'baby boom' se nadaljuje, saj sta tokrat za nove vesele novice poskrbela igralca Mojca Fatur in Klemen Slakonja. Na avgustovsko soboto je priljubljena igralka Mojca že v tretje postala mamica ter rodila sina Leva in svojega fanta, igralca in voditelja Klemna, spravila do solz sreče.

Simpatična Primorka Mojca Fatur, ki je že lep čas v ljubezenskem razmerju z igralcem in televizijcem Klemnom Slakonjo, s katerim ima tudi sinčka, fantka Ruja, je novico o tem, da bo mamica, dolgo skrivala. Tako tudi spola otroka zaljubljenca nista želela razkriti javnosti vse do avgustovskega poroda.

Po prvorojenki Mili, ki je Faturjevo razveselila pred leti, ko je bila še v razmerju z nekdanjim partnerjem, gledališkim režiserjem Luko Martinom Škofom, nato pa skozi sveže ljubezensko razmerje z igralcem Klemnom postala ponovno mamica in razmerje utrdila s fantkom Rujem, je od zadnjih avgustovskih dni družinsko srečo dodatno popestril zdrav fantek Lev ter nekako pomešal družinsko razmerje, da je močnejši spol v prednosti. Kot smo izvedeli, Mojca in Klemen strogo varujeta svojo zasebnost in je ne delita niti z najožjim krogom prijateljev, ki ju večkrat obiščejo v njunem družinskem gnezdu na prestižni lokaciji pod ljubljanskim gradom, kjer je že vse pripravljeno za prihod novega družinskega člana. Uredništvo revije Story Mojci in Klemnu ob rojstvu otroka iskreno čestita ter jima želi, da ju družinska sreča in morje otroških nasmehov razveseljuje in dodatno polni skozi razgibane življenjske dni.

Napisal Alojz Petrovčič

Fotografije Story press