Mojca Fatur & Klemen Slakonja: Povečujeta družino!

Mojca Fatur & Klemen Slakonja: Povečujeta družino! (foto: Nova Press) Nova Press
Vir: Nova
7. 2. 2015

Za slovensko nataliteto se nam očitno ni treb bati. Pravi 'baby boom' se namreč nadaljuje, tokrat sta za nove vesele novice poskrbela igralca Mojca Fatur in Klemen Slakonja!

Klemen Slakonja bo povečal svojo mlado družinico.
Lepa slovenska igralka bo avgusta tretjič postala mamica. Ni kaj, Faturjeva res skrbi, da pri njih doma ne bo nikoli dolgčas.

Simpatična in nadvse priljubljena slovenska dramska igralka v gledaliških krogih Primorka Mojca Fatur, ki je že lep čas v ljubezenskem razmerju z igralcem in televizijcem Klemnom Slakonjo, s katerim ima tudi sinčka, fantka Ruja, je v teh zimskih dneh presrečna, da je na njena vrata ponovno potrkala štorklja 'otroške' življenjske sreče.

Od skritih virov z ljubljanske kulturne scene smo izvedeli, da je igralka ponovno v veselem pričakovanju, to je zanjo že tretji otrok, ter da bo mamica postala v poletnih mesecih, natančneje avgusta. Prvorojenka Mila je Faturjevo razveselila pred leti, ko je bila še v razmerju z nekdanjim partnerjem, gledališkim režiserjem Luko Martinom Škofom, nato pa je sveže ljubezensko razmerje med njo in Klemnom utrdil sinček Ruj. Kot nam je zaupal vir, Mojca in Klemen strogo varujeta svojo zasebnost in je ne delita niti z najožjim krogom prijateljev, ki ju večkrat obiščejo v njunem družinskem gnezdu na prestižni lokaciji pod ljubljanskim gradom.

■ ZOJA AHLIN