Mojca Funkl: Takšnih ocen nisem pričakovala; bila sem brez besed! Bodo brez besed tudi fantje?

Mojca Funkl: Takšnih ocen nisem pričakovala; bila sem brez besed! Bodo brez besed tudi fantje? (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
10. 3. 2020

Čeprav je prva oddaja šova Zvezde plešejo zaradi koronavirusa potekala brez gledalcev, na družbenih omrežjih še kako odmeva zmaga Mojce Funkl, ki je po oddaji dejala, da je plesala tudi za Gašperja.

S plesalcem Arnejem sta na pesem It don’t mean a thing if you ain’t got that swing zaplesala quickstep: "Takšnih ocen nisem pričakovala. Bila sem brez besed. Bil je lep večer, saj sva z Arnejem garala za ta ples, tako da je to neko zadoščenje, hkrati pa vem, da me bo še bolj matral."

Del plesne koreografije je bila tudi klofuta, ki jo je Mojca prisolila Arneju: "Na vajah ga nisem nikoli klofnila, potem mi je pa na prvi studijski vaji rekel, ti boš morala mene klofniti. Odgovorila sem mu, da vem in ga tako udarila, da sem mu potem obljubila, da ga v oddaji v živo ne bom. Res sem pazila, da sem ga nežno in s prsti," je še o plesu povedala Mojca.

Sicer pa si vse oči že uprte v drugo oddajo, v kateri bodo zvezdice (Alya, Kataya, Teja Jugovic, Kaja Vidmar in Mojca Funkl) počivale, fantje - Luka Žvižej, Jani Jugovic, Denis Toplak, Miki Vlahovič in Tomaž Mihelič - pa bodo pokazali iz kakšnega testa so.

Nepozabne plesne čarovnije, kot je zapisal na svojem instagram profilu, pa si želi predvsem Tomaž Mihelič, ki je od malega je zaljubljen v ples in brez zadržkov prizna, da so njegovo skrivno orožje boki, kar bo skoraj zagotovo pokazal tudi skozi šov. Že ko je izvedel, da bo nastopil v plesnem šovu se tega dejstva ni ustrašil, da ga bodo javno ocenjevali, ampak je vesel, da bo dobil ocene od dveh plesnih mojstrov.

"Dobivat nasvete, kritike in hkrati biti ocenjen s strani Katarine Venturini in Andreja Škufca, torej dveh najboljših plesalcev na svetu, ki veljata za plesno božanstvo v svetovnem merilu, je nekaj najboljšega, kar lahko nekoga, ki obožuje ples, doleti," nam je že pred časom zaupal Tomaž Mihelič, ki komaj čaka, da se bo v nedeljo zavrtel na plesnem parketu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pripravite se ne nedeljsko ČAROVNIJO 😘😘😘 . . . Styling by @elisakafe Hair by @irinakysselef Makeup by @tinaurekar . . @zvezdeplesejo @poptvprogram #zvezdeplešejo #love4everyone

A post shared by Tomaž Mihelič Marlenna (@tomazmihelicmarlenna) on