Mojca Javh spregovorila o Miru Senici

Vir: Nova
21. 10. 2013

Mojci Javh, akterki druge sezone resničnostnega šova Gostilna išče šefa, medijsko izpostavljanje ni tuje, in še preden je šla v šov, je revija Nova razkrila, da je njen nekdanji partner Miro Senica.

"Upala sem, da se ne bo razvedelo, preden gremo noter, ampak se je. Tako ali tako me pozna veliko ljudi, tako da sem to pričakovala. Ampak se mi zdi neumno, glede da je to, da je minilo že 12 let, odkar nisva več skupaj – da se to zdaj pogreva," je povedala Mojca, pri kateri smo preverili govorice, da sta bila z Mirom zaročena.

"Z Mirom sva bila skupaj pet let. Nisem taka, da bi se hotela poročiti. Kdor se hoče, naj se, jaz pa nisem človek za poroko. Sem pa tudi tako samosvoja, da bi se težko še poročila. Z Mirom prav tako nisva živela skupaj, ampak vsak v svojem stanovanju.

Moram reči, da je bil tisti čas zame zelo lep in sva se imela zelo rada. Uživala sva. On je bil že uspešen odvetnik. Imela sva veliko prijateljev, družila sva se, hodila sva okoli po svetu. Jaz sem pogosto pripravljala večerje za najine prijatelje, pogosto sva jih gostila, bilo je luštno. Veliko sva potovala, videla veliko sveta."

Več o njunem razmerju izveste v novi številki revije Nova, za katero je Mojca spregovorila tudi o pretresljivi prometni nesreči, v kateri je skoraj izgubila življenje.