Na novo kuharsko dogodiščino se v šesti sezoni šova MasterChef Slovenija podaja šestnajst tekmovalcev. Med njimi je/bo tudi 42-letna Mariborčanka Mojca Kravina.
Mojca Kravina, ki je v kuhinji najljubše sekljanje in dodajanje začimb, je podjetnica, ki ponosno ustvarja pekoče omake Pekočko. Že v osnovni šoli se je lotevala peke, ko je pripravila božično pecivo, njena prva kuharska mojstrovina pa je bila, kot pravi, neke vrste afriški lonec, poln začimb in ostalih sestavin.
Kuho ima v družini, saj jo je zanjo navdušila babica, pa tudi mama, oče je poskrbel, da zna pripraviti ribe, zdaj pa najraje kuha s partnerjem, ki jo je naučil različnih tehnik. Sodnike bo poskusila navdušiti z dvobarvnimi ravioli, v kuhinji pa se najraje loti sekljanja, poleg tega pa še pravi, da je dobro imeti vse sestavine pripravljene, da se jih nato po recpetu le dodaja, dokler ni jed kuhana in pripravljena za pokušino.
Novo na Metroplay: Gojmir Lešnjak - Gojc o svoji dolgi in bogati karieri