Mojca Mavec: Kot rdečelasko me tako malokrat odenejo v rdeče

Mojca Mavec: Kot rdečelasko me tako malokrat odenejo v rdeče (foto: Stefan Lupin) Stefan Lupin
3. 3. 2020

Mojca Mavec, ki nas s svojo najstniško nagajivostjo in profesorsko natančnostjo, vedno znova in znova popelje 'čez planke', poleg tega pa je v oddaji Dobro jutro vedno polna nasvetov, pravi, da obožuje rdečo barvo.

Televizijska voditeljica in svetovna popotnica je v enem izmed zadnjih zapisov na instagramu dejala, da jo rdeča barva poživi in jo postavi na noge, ko ima slab dan.

"Red on red on red. Nikoli dovolj rdeče. Kot rdečelasko me tako malokrat odenejo v rdeče. Kot da je preveč rdeče že rdeči alarm. Obožujem to barvo. Postavi me na noge, ko imam slab dan. In ne gre brez pravega odtenka šminke. Pomel-hot by Loccitane. Ne preveč, ne premalo, še vedno dovolj naravno in sijoče. Prikliče nazaj makova polja in nek drug letni čas, se vam ne zdi?" se je ob fotografiji, ki jo je delila na instagramu vprašala Mojca Mavec.

In če že govorimo o rdeči barvi, ni odveč, če kot zanimivost zapišemo, da je za to barvo značilno, da je duševni stimulans, poleg tega pa ta barva pomeni moč, srečo in slavo, ne nazadnje pa tudi toploto. Seveda pa je to tudi barva ljubezni, za katero je značilna še energija in strast, poleg tega pa kaže na močno voljo in vztrajnost.

Priporočamo