Mojca Mavec navdušila z globokim dekoltejem, na njej je ta obleka videti fantastično, hotele jo boste imeti

Mojca Mavec navdušila z globokim dekoltejem, na njej je ta obleka videti fantastično, hotele jo boste imeti (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
24. 9. 2021

Prikupna televizijska voditeljica s svojimi elegantnimi stajlingi pokaže, da je njena lepota res brezčasna.

Mojca Mavec je številne gledalce osvojila s svojo oddajo Čez planke, v kateri predstavlja dežele, ki jih obišče skupaj s snemalno ekipo. Poleg tega pa vodi razne prireditve in vedno poskrbi, da je na odru videti fantastično.

Preberite si še: Tako sanjsko kopalnico ima Alenka Košir, vzela vam bo dih

Tokrat je povsem očarala s preprosto, a učinkovito črno obleko, ki ima globok dekolte, vse skupaj pa na njej deluje zelo okusno. K obleki, ki ima izrezane rokave, je izbrala še diskreten nakit, zapestnico in viseče uhane, kar lepo zaokroži eleganten videz.

Mojca si je v letih nastopanja v javnosti izgradila svoj modni slog, ki ga posnemajo številne modne navdušenke. Slovi po tem, da zna kombinirati na videz nezdružljive kose, ki pa so na njej videti odlično. Vedno je pozorna na to, za kakšno priložnost gre, in v skladu s tem izbere oblačila.

Sama je tokrat dokazala rek, da vsaka ženska v omari potrebuje malo črno obleko, ki jo lahko s pravimi dodatki uporabi za različne priložnosti, le malce domišljije je potrebno pri tem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)