2 / 2
IG
"Ko sem imela še prekmursko taščo, sem naredila čudovito gibanico. Zdaj sem malo iz vaje. A kuhinja je pravi kraj za nenehno učenje in nadgradnjo in še napake včasih pripeljejo do novih odkritij," je voditeljica priznala za Onaplus. No, morda pa bo zdaj, ko bodo dnevi spet krajši in večeri hladnejši imela spet več časa in morda se bo spet posvetila gibanici in jo pripravila kot nekoč, saj bi se te sladice prav gotovo razveselili številni okoli nje. Še posebej dobro bi teknila ob skodelici domačega čaja in ob dobri knjigi, ki jih obožuje tudi Mojca.
Preberite še: Rosvita Pesek ni skrivala, da je bilo slovo zanjo zelo žalostno
Bonus video: Sam Garrett nam je v intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj o glasbi, duhovnosti in podal navdihujoče sporočilo tistim, ki trenutno trpijo zaradi naravnih katastrof.
Novo na Metroplay: Novinar izza nagrade | N1 podkast s Suzano Lovec