Mojca Mavec odkrito o ljubezni z nekaj let mlajšim partnerjem, s katerim že nekaj časa živi svojo ljubezensko pravljico

Mojca Mavec odkrito o ljubezni z nekaj let mlajšim partnerjem, s katerim že nekaj časa živi svojo ljubezensko pravljico (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
20. 6. 2020

Televizijska voditeljica Moja Mavec je bila v intervjuju za Onaplus iskrena o svojem ljubezenskem življenju, ki ga sicer bolj redko deli s širno javnostjo.

Kaj najbolj polni vaše baterije? Morda prav ljubezen do nekaj let mlajšega fanta, novi, sveži projekti, ki se jih lotevate, ali kaj tretjega?

Zdaj sem si dala avtogol z Brigitte Macron, mar ne? (nasmeh) Moje baterije? Potovanja, novi projekti in ljubezen, seveda. Predvsem pride čas v življenju, ko ne šteješ več razlik v letih. Tudi pri naju s sestro se je to že zdavnaj izničilo. Katera je starejša, katera mlajša, saj je vseeno. Da, več let živim z mlajšim moškim, a tega ne občutim. Z leti bolj štejejo skupne izkušnje, podobnosti, stvari, ki si jih deliš z nekom. Imam moškega, ki je zelo neodvisen, sam veliko potuje in je aktiven na več področjih. Tukaj se zelo ujameva. Kot bivši profesionalni športnik je v moje življenje prinesel še nekaj dobrega: ve, kje je cilj in kako čim hitreje stečeš proti njemu.

Vir: Onaplus

Priporočamo