Mojca Mavec zdaj odkrito povedala, zakaj kar čez noč ne dela več na nacionalni televiziji in tukaj je pravi razlog

9. 2. 2024
Deli
Mojca Mavec zdaj odkrito povedala, zakaj kar čez noč ne dela več na nacionalni televiziji in tukaj je pravi razlog (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Voditeljica Mojca Mavec ne skriva, da bi si želela še delati v oddaji Dobro jutro.

V teh dneh mnogi pogrešajo voditeljico Mojco Mavec v jutranjem programu nacionalne televizije, v oddaji Dobro jutro. Mnogim je že davno zlezla pod kožo in zato so bili številni presenečeni, ko so jo zaman čakali na malih ekranih. Zdaj se je Mojca tudi sama oglasila in povedala, kakšna je prava resnica in s tem pojasnila marsikaj in morda koga tudi malo razžalostila, saj je vsaj nekaj časa ne bomo videli na malih zaslonih.

"Ljudje me predvsem sprašujejo, ali sem zdrava, ali je vse v redu z menoj. Ali pa kdaj se nameravam vrniti iz Afrike nazaj v studio? (smeh) Verjamem, da bi bili vsi radi spet tam, zjutraj v studiu, tako Katja, Danica, Boštjan, a smo trenutno kot honorarni sodelavci na čakanju zaradi finančne situacije v naši hiši. Nismo se sami odločili, da ne bomo več delali. A kot svobodnjakinja sem vajena, da sem del variable, tako je bilo vedno, in sama sem se odločila, da ostanem na svobodi," je za revijo Lady povedala Mojca, ki seveda upa na boljše čase naše nacionalne televizije. 

In na boljše čase seveda upa tudi njen stanovski kolega Boštjan Romih, ki ga je doletela enaka usoda. "Odnos, ki sem ga doživel z uredništvom oddaje Dobro jutro, je bil eden najbolj korektnih v mojih medijskih izkušnjah. Pravočasno so me obvestili o varčevalnih ukrepih, zaradi katerih nas, zunanje sodelavce, trenutno zelo težko uvrstijo v program. Če se bo pokazala drugačna možnost, je želja po nadaljevanju na obeh straneh. Oddajo Dobro jutro delajo super ljudje. Njihova situacija res ni enostavna in jo razumem. Spremembe so stalnica in boljši časi so še vedno prišli."

No, seveda za vsakim dežjem posije sonce in prav gotovo bo tako tudi za naše voditelje in voditeljice, do takrat pa bomo Mojco lahko spremljali na številnih potovanjih, ki jih seveda obožuje, saj je po srcu velika popotnica, trenutno se nahaja v ZDA, kjer raziskuje lepote Ohia in se navdušuje nad Clevelandom, kjer uživa v lokalni kulinariki, čudoviti arhitekturi in številnih drugih stvareh, ki jih ponuja to ameriško mesto.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan