Mojca Mavec razkrila, komu nameni svoj najlepši nasmeh, to vas bo presenetilo

Mojca Mavec razkrila, komu nameni svoj najlepši nasmeh, to vas bo presenetilo (foto: RTV Slovenija) RTV Slovenija
24. 8. 2021

Vedno je nasmejana in pozitivno razpoložena, zato se marsikdo razveseli, ko jo zagleda na malem ekranu.

Mojca Mavec je simpatična voditeljica na TV Slovenija in navdušena popotnica, ki je posnela že vrsto oddaj o drugih državah in njihovih znamenitosti. Njena oddaja Čez planke vedno navduši, saj na male ekrane prinese druge okuse, kulture in kraje. Tokrat je na Instagramu s širokim nasmehom povabila k ogledu njene oddaje, pri tem pa je to naredila na povsem svoj način.

"Za policaje in Carigrad. Za koga pa vi hranite najlepše nasmeške? Se dobimo v Turčiji," je navihano zapisala ob fotografiji, na kateri res lahko občudujemo njen nasmeh. Mojca je videti izjemno mladostno in vedno znova lahko navdušeno ugotovimo, da kaže vsaj deset let manj, kot jih dejansko šteje.

Poleg tega pa je vedno elegantna in urejena, tako v oddaji kot na mestnih ulicah. Tokrat je izbrala sončna očala, ki ji odlično pristojijo in zagotovo bi jih hotela imeti marsikatera dama, ki se ob tem sprašuje, le kje jih je dobila. A nasmešek je tisti, ki je tokrat v prvem planu - morda je s tem hotela povedati, da je vse lažje, če se zgolj prijazno nasmejemo. Ne stane nič, nekomu pa lahko polepša dan. Tako kot ga je Mojca zagotovo polepšala marsikomu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)