Mojca Mavec s čisto drugačno pričesko, ki jo pomladi za 10 let, take je še nismo videli

20. 11. 2023
Deli
Voditeljica Mojca Mavec ob morju (foto: IG)
IG

Naša simpatična voditeljica se je že srečala z abrahamom oziroma dopolnila je 50 let, a to se na njenem videzu niti malo ne pozna.

Mojca Mavec je ena tistih žensk, čigar lepota je resnično brezčasna. Je elegantna dama, ki si je skozi leta zgradila svoj stil, pri katerem vztraja. Njena oblačila so vedno v skladu s trendi, videz pa resnično unikaten. Zato ne čudi dejstvo, da bi jo številne rade posnemale.

Saša Lendero z novo pričesko čisto spremenjena in videti je vsaj 15 let mlajša

Na družbenih omrežjih Mojci sledi veliko ljudi, sama pa jih rada razveseli s kakšnim lepim prizorom. Nedavno je tako čisto očarala s fotografijo, na kateri je njena pričeska precej drugačna, kot smo je vajeni. Njeni lasje so malce svetlejši, razpuščeni in skodrani. Ta - lahko bi celo rekli malce divji - look jo zagotovo pomladi in z njenega obraza kar zbriše leta.

Navdušena popotnica vedno poskrbi za to, da je njena pričeska kar se da preprosta za urejanje. Zato je tudi izbrala srednjo dolžino las, ki je zelo hvaležna za oblikovanje in različne - tudi elegantne - pričeske. Če se pripravlja na vodenje kakšnega dogodka, si lase samo spne v figo ali pa si jih počeše z obraza in malce utrdi - in njen videz je takoj drugačen.

Jan Plestenjak doslej o tem ni govoril, zdaj pa je le povedal, kako je z njim

A tokrat je šlo za bolj sproščeno priložnost. Obiskala je namreč Azore in očitno se je tam imela zelo lepo. "So mesta, ki so svojčas bila središče sveta, danes pa ne poznamo niti več njihovega imena. Angra je bilo prvo mesto v Evropi, ki se je razvilo po Kolumbovem odkritju Amerike. Tu so najprej spoznali in trgovali z bogastvi iz novega sveta. Tu je bilo konec srednjega veka in začetek zgodovine osvajanj. Še zadnji dan na Azorih," je malce otožno zapisala Mojca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Seveda je razumljivo, da je bila ob odhodu iz tako lepih krajev malo žalostna, a sama dobro ve, da jo čakajo nove dogodivščine in da bo takoj, ko ji bo čas to dopuščal, spet odpotovala ter raziskovala nove kraje, tamkajšnjo kulturo in kulinariko. O vsem skupaj pa bo zagotovo "poročala" tudi svojim oboževalcem.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Anžetom Kopitarjem