Mojca Mavec s stajlingom, ki pusti brez sape: Kombinirala je moški telovnik in bele hlače, to ji noro dobro pristoji!

Mojca Mavec (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
12. 8. 2022

Priznamo, da gre za nevsakdanjo kombinacijo, a osvoji na prvi pogled!

Mojca Mavec je oseba, ki ji modna drznost vsekakor ni neznanka. Čeprav smo je vajeni v bolj klasičnih oblačilih, ko gre za njene nastope v javnosti, pa zna presenetiti z izborom, ki je občudovanja vreden.

Luka Basi pokazal kotiček svojega doma, na katerega je zelo ponosen in ne skriva, da mu je lepo

Tokrat je čisto očarala v oprijetem telovniku v moškem slogu, ki razkriva njene čvrste roke, ki ga je kombinirala s širokimi, belimi hlačami. Lase si je odmaknila z obraza in jih spela v čop ter se taka postavila pred objektiv.

"40, 50, 60 ...ne let, ampak kilometrov na uro. Sediš pri oknu in mimo tebe drvijo pokrajine. Še vedno rada potujem z vlakom. Kot na svojih prvih poteh v svet. Po odkritju starih vagonov legendarnega vlaka Orient Express bi lahko epsko pot Pariz-Carigrad oživili pravočasno za olimpijske igre v Parizu leta 2024," je zapisala naša voditeljica in ljubiteljica potovanj.

S preprostim, a res vpadljivim stajlingom je takoj osvojila mnoge, saj je njena fotografija požela številne pohvale sledilcev. Zagotovo pa je tudi kakšni precej mlajši punci dala zamisel, kako lepo kombinirati telovnik - malce zapostavljen kos, ki pa je vsekakor vreden "modne reciklaže."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)