Mojca Mavec pokazala, kdo ji ob prostih uricah doma dela družbo (pa tudi ponudila delni vpogled v lepo dnevno sobo)

12. 12. 2023
Deli
Mojca Mavec pokazala, kdo ji ob prostih uricah doma dela družbo (pa tudi ponudila delni vpogled v lepo dnevno sobo) (foto: IG)
IG

Prikupna voditeljica ima trenutno polne roke dela. Ko ne snema oddaj, vodi prireditve, saj jo organizatorji zaradi njene profesionalnosti vedno radi povabijo.

Mojca Mavec, naša znana voditeljica, nima veliko prostega časa. Kar ga ji ostane, ga nameni potovanjem, pa tudi druženju s svojimi najbližjimi, prijatelji in družino. December je tisti mesec, ko ima vedno polne roke dela, zato so prosti trenutki v tem mesecu za njo še kako dragoceni.

Preberite še: Tako je videti dom Rebeke Dremelj z božično okrasitvijo, njeni najbližji so jo s tem čisto ganili

O svojem zasebnem življenju Mojca ni ravno gostobesedna, le tu pa tam ponudi malce uvida v ta segment svojega vsakdana. Tako je pred kratkim na svojem Instagram profilu objavila prikupen prizor in pokazala, kdo ji krajša urice. Gre za lepega mucka, ki se je ob fotografiranju smukal okrog njenih nog.

Slika je nastala sredi dnevne sobe, ki jo krasi lep kamin, pa tudi nekaj izbranih detajlov, kot je na primer ogledalo s starinskim okvirjem. Mojca je videti zelo elegantno, nosi črno majčko in hlače z zanimivim vzorčkom.

Njene sledilce je videno navdušilo, med komentarji pa smo tudi lahko prebrali, da je mucku ime Marcel. "Cat's life. Ker vsi potrebujemo nežnost, pozornost in prostor za igranje," je ob fotografiji zapisala simpatična rdečelasa voditeljica. Čeprav je oktobra praznovala 50. rojstni dan, svojih let niti približno ne kaže. Je mladostna in zelo vitalna, videti pa je vsaj desetletje mlajše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Trenutno ima Mojca še največ dela s pripravljanjem oddaje Ratatujci, v kateri skupaj z gosti odkriva pot ene izmed sestavin, ki jih uporabljamo v prehrani. Oddaja je kmalu po predvajanju že našla pot do zvestega občinstva, ki komaj čaka, da priljubljeno voditeljico zagleda na malih zaslonih.

Morda vas zanima še: O vau! Tako je danes videti sin Simone Weiss, sama bi bila zagotovo zelo ponosna nanj!

Sicer pa tudi sama ne skriva dejstva, da rada poprime za kuhalnico in se loti kakšnih zahtevnejših jedi. Tako je pred časom za Onoplus dejala: "Ko sem imela še prekmursko taščo, sem naredila čudovito gibanico. Zdaj sem malo iz vaje. A kuhinja je pravi kraj za nenehno učenje in nadgradnjo in še napake včasih pripeljejo do novih odkritij." Prepričani smo, da svoje kulinarično znanja še naprej izpopolnjuje in da bo za praznike tudi iz njene kuhinje zadišalo po odličnih jedeh.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Valentino Turcu

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu