Mojca Mavec zase izbrala seksi top, ki je pustil brez besed, samo poglejte jo v tej prosojni tkanini

Mojca Mavec zase izbrala seksi top, ki je pustil brez besed, samo poglejte jo v tej prosojni tkanini (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
6. 9. 2021

Simpatična voditeljica in ustvarjalka priljubljene oddaje Čez planke na TV Slovenija je nadvse prikupna dama.

Mojca Mavec zna izbrati kose, v katerih je videti mladostno in elegantno hkrati. Njena lepota se zdi neminljiva - nikoli ni bila ena od tistih, ki podlegajo modnim trendom, ko gre za pričesko in make-up, temveč je vedno sledila svojemu občutku. Že vrsto let goji svoj prepoznaven stil, ki ga zgolj še dopolnjuje.

Tokrat je sledilce na družbenem omrežju očarala z belim, seksi topom, ki razkriva njen hrbet. Zraven je oblekla rumeno krilo in hkrati napovedala svojo oddajo. "Nazaj v najlepši letni čas. Grki imajo zanj tudi najlepšo besedo: eliniko kalokairi. Oddaja @cezplanke se vrača v prime time @rtv.slovenija," je Mojca zapisala ob lepem prizoru.

Fotografija je navdušila njene sledilce, ki so se strinjali, da je Mojčina lepota nekaj posebnega in nevsakdanjega. Taka se zagotovo zdi tudi zvestim gledalcem, ki so komaj čakali, da jih voditeljica popelje v tuje kraje in med drugačne običaje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)