Mojca Šapla: Slovenka med newyorško smetano

Vir: Story
31. 3. 2009

Vizažistka in Playboyevo dekle Mojca Šapla se je že pred dobrim letom preselila v New York, kjer dela v nepremičninski agenciji.

Mojca se je v New Yorku že dobro udomačila, tam pa je tudi ena izmed najbolj zvestih obiskovalk prestižnih zabav. Že pred časom je spoznala Almo Continanzi, menedžerko Ivanke Trump, sicer hčerko Donalda Trumpa, ki je poročen s Slovenko Melanijo Knavs. Ivanka ima na Aveniji Madison prelepo trgovino z nakitom.

Alma jo je pred kratkim povabila na predstavitev nove kolekcije Ivankinega nakita, ki jo je Mojca spoznala tudi osebno. “Ivanka je zelo prijazna in preprosta oseba,” je spregovorila o vtisu, ki ga je dobila o podjetni lepotici. “Kolekcija nakita, ki jo je predstavila, je bila izjemno lepa, cene pa so kar vrtoglave. Začnejo se pri 300 in končajo nekje blizu 200 tisoč dolarjev za kos,” pravi Mojca, ki je preizkusila ogrlico iz belega zlata, posuto z diamanti, vredna pa je bila 190 tisoč dolarjev.

In kakšen je občutek, ko imaš okrog vratu takšno dragocenost? “Izjemen,” očarano odgovori in doda, da se je na zabavi seveda trlo newyorških pomembnežev, ki so uživali ob srkanju dragih šampanjcev in poslušanju džez glasbe.


ENA IZMED ZABAV
Petdeseta obletnica plesne šole Alvin Aley

Večer znane plesne šole, ki nosi ime po ustanovitelju, je povezovala ena izmed najbolj priljubljenih televizijskih voditeljic Oprah Winfrey, Mojco pa je na dogodek povabila Valerie Sansosa, glavna stilistka pri reviji Rolling Stone. Dekleti sta si delili mizo z glavnim urednikom ameriškega Vouga Andrejem Leonom, obletnice pa se je udeležilo še nekaj znanih obrazov, kot sta na primer modna oblikovalka Donna Karan in igralka Helen Hunt.Napisala Andreja Freyer
Fotografije osebni arhiv

Nova Story že v prodaji

Story