Monika Košenina (Ljubezen po domače) za nasmehom skriva hudo življenjsko zgodbo, s katero se je morala soočiti

Monika Košenina (Ljubezen po domače) za nasmehom skriva hudo življenjsko zgodbo, s katero se je morala soočiti (foto: Matic Kos) Matic Kos
12. 11. 2020

Moniko in njeno mamo Darinko smo spoznali v resničnostnih šovih, pojavili sta se v Kmetiji in Ljubezni po domače.

V javnosti veljata za pogumni, pozitivni in nasmejani dami, a v življenju sta se soočili z zelo hudo in žalostno zgodbo, saj sta pred sedmimi leti izgubili sina in brata Sama. Umrl je pri rosnih 22 letih v prometni nesreči, ko se je ponoči vračal domov.

Svoje misli o bratu je pogumna Monika delila v pogovoru za revijo Zvezde Lady, med drugim je dejala:

"Ko je odhajal, me je prosil, ali mu posodim dvajset evrov. Bilo je tik pred plačo in očitno mu je denarja že zmanjkalo. Okarala sem ga, češ da bi lahko kakšen žur izpustil in prihranil malo denarja.

A ko pogledam nazaj, vse bolj ugotavljam, da je živel na polno in da je želel kar se da izkoristiti svoje mlado življenje. Velikokrat razmišljam o tem, da bi morala usoda vzeti mene. Jaz sem starejša, veliko več sem doživela, potovala sem. Spomin na zadnje slovo je zelo boleč. Tam so bili številni njegovi prijatelji in znanci, ki so me trepljali po rami in govorili vse najlepše o njem, a so s tem le posipali sol na rano. Težko je, ker vsak žaluje na svoj način."

Vir: Zvezde Lady

Mama Darinka pa je med drugim dejala, da vsak večer, ko zaspi in zjutraj, ko se zbudi, pogleda sinovo fotografijo, ki jo ima na nočni omarici.

Priporočamo