Monika Košenina: V takšen šov ne bi šla več

Monika Košenina: V takšen šov ne bi  šla več (foto: Matic Kos) Matic Kos
Vir: Nova
11. 12. 2017

Čeprav se je Monika Košenina iz Vrhov nad Trbovljami poslovila od šova Kmetija, ni razočarana, saj je znova v domačem okolju, kjer se počuti mnogo bolje.

"V tak šov, kot je Kmetija, se trenutno nimam želje vrniti, mogoče samo, če bi prej lahko videla, kakšni ljudje so notri ... Udeležila bi se mogoče kakšnega humorističnega šova – to mora biti zanimivo," nam je po izpadu zaupala Monika, ki je najbolj pogrešala svojo psičko: "Ne da se opisati, kako zelo sem pogrešala psičko Mico, zelo mi je manjkala. Ona te samo pogleda in ve, kako pristopiti do človeka. Zdaj je mamica dveh prikupnih mladičkov. Ko sem prišla domov, je lajala, skakala, delala kroge, kot da se ji je zmešalo."

Seveda ob tem nismo mogli mimo vprašanja, zakaj se je sploh prijavila na Kmetijo, če je zdaj nezadovoljstvo kar precejšnje? "Na Kmetijo sem odšla samo zato, da vidim, kako je. Nekako sem potrebovala malo izolacije od natrpanega vsakdana. Tam pa imaš preveč časa razmišljati, kaj vse se ti je zgodilo, ljudi primerjaš s temi, ki so ti že kaj storili, kar ti ni bilo všeč. To je res super terapija, da vidiš, kako reagiraš, ko te napadejo tako ali drugače, saj je v igri denar," pripoveduje Monika, ki pa nam še pove, kako je na vse skupaj gledala njena mama Darinka, ki jo poznamo kot udeleženko resničnostnih šovov.

"Od začetka mami ni bila najbolj navdušena, ampak potem se je s tem sprijaznila, dala mi je nasvete o kuhi, pa da naj se ne kregam. Mislim, da sem jo dovolj ubogala. Je pa res, da so me sotekmovalci kaj hitro označili kot Darinkino hčerko in me zato niso marali. Nekako so se me bali, bila sem jim trn v peti," pravi Marinka, ki bo zdaj ta zimski čas preživela malo naokrog, šla bo k prijateljicam, malo se bodo sankali in še kaj dobrega bo spekla. "Moja specialiteta ... hm, več jih je. Najraje naredim njoke v omaki s pršutom. Med temi prazniki bo vedno polna miza peciva, kokosove potice, francoske solate, sarme in še česa," je sklenila Monika.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: osebni arhiv, Matic Kos