Monika Zorčič komaj čaka prvi sneg

Monika Zorčič komaj čaka prvi sneg (foto: Osebni album) Osebni album
10. 12. 2019

Monika Zorčič je ena izmed tistih simpatičnih študentk, ki jo lahko spremljamo kot vremenarko na televiziji TV3. Čeprav snega še ni na vidiku si Monika želi, da bi čim prej zapadel, saj bi bili tako prazniki še lepši.

"Sem bol poletni tip človeka, čeprav znam uživati tudi, ko je zimska idila. Prvi sneg komaj čakam, ker ima nek praznični čar, tako da lažje pozabim na nizke temperaure. Zimo imam rada tudi, že zaradi tega, ker vsako leto družinsko obiščemo Tirolsko, kamor gremo na smučanje," nam je zaupala Monika.

Prikupna vremenarka, ki komaj čaka, da se pričnejo prazniki, nam je med drugim še zaupala, da pred tem naredijo adventni venček in okrasijo novoletno smrekico. "Vsako leto kupimo veliko živo smreko, ki nam okrašena med prazniki krasi in odišavlja stanovanje. Za namizno dekoracijo izdelamo tudi venček s štirimi svečami, za vsako nedeljo do božiča, s setro pa odpirava čokoladne advetne koledarje, ki so tudi neka vsakoletna tradicija. Okrašujemo ponavadi dekleta, ampak seveda s pomočjo naših fantov," nam je zaupala Monika Zorčič.