Morate jo videti: Nezemeljsko lepa Ivjana Banić v oranžni obleki, ki poudari njeno čudovito postavo

Ivjana Banić (foto: Foto: Oa) Foto: Oa
7. 6. 2020

Lepa radijska voditeljica z družino trenutno uživa v življenju na Havajih, na družbenih omrežjih pa pogosto deli utrinke svojega vsakdanjega življenjskega utripa.

Tokrat nas je povsem očarala s čudovito sliko, na kateri je v oranžni, diskretno prosojni poletni obleki. Oranžna barva je tista, ki zagorelim temnolaskam, kakršna je Ivjana, še posebej lepo pristoji. Visok razporek ob strani je razkril njene dolge noge in postavo, ki ji jo lahko zavidajo precej mlajša dekleta, še posebej ob dejstvu, da ima dva prikupna otroka.

Ob tem je zapisala, kako bi se na življenje na Havajih najverjetneje odzvala njena babica: "Ča radiš vanka, biži nutra, ide nevrime”, bi rekla moja Nona, ponosna Dalmatinka, katero smo vsi ubogali. Vsi. Ker je imela vedno prav. In ker se Dalmatinke uboga, ker drugače “vidit češ ti svoga boga”. Moja Nona ni bila nikoli na Havajih, čeprav je videla kar nekaj sveta. Tu načeloma ni treba bežat not, ker je taka mikroklima, da je nisem videla še nikjer drugje. Rastje se razlikuje na par sto metrov v dolžino in nadmorsko višino. Tako pestro in raznoliko je vse skupaj, da imaš občutek, da si na več otokih hkrati, zato ni čudno, da našmu otoku rečejo “island of many islands.” Je pa res, da se je pri nas s 1. junijem začelo obdobje Hurikanov. Kaj to pomeni? Ne vem.. bom sporočila."
⁣⁣

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ća radiš vanka, biži nutra, ide nevrime”, bi rekla moja Nona, ponosna Dalmatinka, katero smo vsi ubogali. Vsi. Ker je imela vedno prav. In ker se Dalmatinke uboga, ker drugače “vidit češ ti svoga boga”🤪 😂 ⁣⁣ ⁣⁣ Moja Nona ni bila nikoli na Havajih, čeprav je videla kar nekaj sveta. Tu načeloma ni treba bežat not, ker je taka mikroklima, da je nisem videla še nikjer drugje. Rastje se razlikuje na par sto metrov v dolžino in nadmorsko višino. Tako pestro in raznoliko je vse skupaj, da imaš občutek, da si na več otokih hkrati zato ni čudno, da našemu otoku rečejo “island of many islands.” 🌺⁣⁣ ⁣⁣ Je pa res, da se je pri nas s 1. junijem začelo obdobje Hurikanov. Kaj to pomeni? Ne vem.. bom sporočila 🥴 ⁣⁣ ⁣⁣ Noben ne zganja panike, je pa res, da je fino, če nimaš hiše 10 metrov od obale in da v tem primeru malo bolj spremljaš opozorila. Mi se zanašamo na to, da nas bodo sosedje opozorili, da se kaj dogaja. Moja Nona bi na to modro pripomnila: “uzdaj se use i u svoje kljuse” ✌🏼 ⁣⁣ In kot vedno, bi imela ... prav ❤️⁣⁣ ⁣ Kaj so pa tebi govorili stari starši? ⁣ . . #korenine #knowwhereyoucomefrom #family #travel #traveling #hawaii #nokaoi #arroundtheworld #home #homeawayfromhome #familytravel #love #happy #aloha

A post shared by Ivjana Banic ✫BLA BLA + TRAVEL (@ivjana) on