Morate videti, kje po koncu karantene uživa Ana Tavčar Pirkovič, osupnili boste

Ana Tavčar (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 6. 2020

Televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirkovič je prava hedonistka, ki še kako dobro pozna skrite kotičke Slovenije in zna uživati.

Slovenska televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirkovič nikoli ni skrivala, da obožuje naravo in da se rada odpravi na dolge sprehode, kjer v miru lahko o vsem razmisli in se naužije svežega zraka.

V času karantene je prav to najbolj pogrešala, da bi lahko brez skrbi odšla v naravo, a zdaj, ko je karantene konec, je Ana znova več časa tam, kjer se najbolje počuti. Pretekli vikend je tako na svojem Instagram profilu objavila čudovito fotografijo, kjer je pokazala, da je uživala v lepotah gozdov.

Osupli boste, ko boste videli to čudovito fotografijo in verjetno se boste številni ob pogledu na njo povsem umirili. Vsekakor je Ana prava srečnica, ker zna poiskati tako zelo lepe kotičke narave in v njih v miru uživati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The clearest way into the Universe is through a forest wilderness. -John Muir 💚 #forestbathing #treescape #natureaddict #passeggiataserale #nofilter #naturequest #natuurliefhebber

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar) on