Morje zdravilno deluje na Ivano Šundov

Morje zdravilno deluje na Ivano Šundov (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Lady
15. 8. 2018

Televizijska voditeljica in poslovno aktivna ženska, Primorka Ivana Šundov, je letošnji poletni oddih razdelila na tri dele, vzrok za to pa so številne poslovne obveznosti.

Primorka, ki že leta živi v Zagrebu na Hrvaškem, ne skriva, da sta njena največja ljubezen njeni hčerki Nika in Zara, s katerima uživa na različnih poletnih lokacijah.

"Zaradi poslovnih obveznosti je poletni družinski oddih letos razdeljen na več delov. Tako sem bila s svojima zlatima hčerkama Niko in Zaro julija v Dubrovniku, kjer smo uživale v čudovitem Importanne resortu. V hotelih Importanne resorta imajo tudi veliko bazenov tako z morsko kot s sladko vodo, tako da smo se vsak dan kopale v morju in v bazenih, zvečer pa se sprehodile do čudovite uvale Lapad ali šle v mesto ali pa uživale na kateri od teras hotelov, saj pestre poletne ponudbe ni manjkalo. Dolgčas nam ni bilo in smo se imele res odlično," v smehu pove Ivana in doda: "V avgustu se odpravljamo k družinski prijateljici na Korčulo, nato pa bosta šli Nika in Zara k babici in dedku v Vipavo. Počitnice bomo zaključile tako, da bosta šli dekleti še na poletni oddih z očetom, jaz pa k prijateljem na barko. Morje je zame kot eliksir in že ob pogledu nanj se mi zdi, da deluje name zdravilno in nadvse pozitivno."

Postavna medijka je v poletne dni vstopila tudi s svežim zunanjim videzom, saj je žarke sonca vnesla tudi v svoje lase. "Pred dnevi sem odločila oz. sem si za poletje pogumno omislila 'malo sončka' tudi v laseh ter se odpravila v svoj priljubljeni lepotni salon GT ter si dala narediti najnovejši hit med lasnimi prameni. To je nekaj med mešanico blond in bronze. Z novim videzom sem nadvse zadovoljna. Ali ni dobro, kako smo ženske že z novo barvo las in pričesko zadovoljne in srečne? Majhne stvari, ki delajo neverjetne čudeže," je še ponosno povedala Ivana.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo