Mož pokojne Simone Weiss danes takole uživa z novo izbranko, poglejte si te zaljubljene fotografije

Mož pokojne Simone Weiss danes takole uživa z novo izbranko, poglejte si te zaljubljene fotografije (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
23. 5. 2022

Goran Šarac, mož pokojne Simone Weiss, je že nekaj časa srečen v objemu svoje Jane Polak, s katero živita svojo ljubezensko pravljico.

Goran Šarac je že pred časom v oddaji Od Blizu pri novinarki Vesni Milek povedal, da mu je njegova pokojna žena Simona Weiss dala blagoslov, da se po njeni smrti znova zaljubi in si najde srčno izbranko, s katero bo srečen.

Nekaj časa je bil Goran povsem neutolažljiv, kasneje pa je srečo našel v objemu plavolase Jane Polak, s katero je na novo zaživel in zdi se, da znova živi svojo ljubezensko pravljico.

Pokojni Simoni se seveda pokloni vedno, ko je za to priložnost, z Jano pa gradita prihodnost in uživata v vsakem skupnem trenutku in sta najbolj srečna, ko imata prosti čas, da lahko kam pobegneta.

Nedavno sta se potepala po Avstriji, kjer so nastale tudi zaljubljene fotografije, ki jih je Goran objavil na svojem Facebook profilu in tako pokazal, kako zelo obožuje svojo Jano.