Mož pokojne Simone Weiss je v objem stisnil to znano pevko, ki ima zanj same lepe besede - z razlogom!

Mož pokojne Simone Weiss je v objem stisnil to znano pevko, ki ima zanj same lepe besede - z razlogom! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
1. 6. 2021

Šlo je za posebno priložnost, za rojstni dan Gorana Šarca, ta postavna pevka in voditeljica pa mu je ob tem namenila ganljivo voščilo.

Darja Gajšek je soprogu pokojne in nikoli pozabljene pevke Simone Weiss zaželela vse najlepše in dodala, da se je v letih, odkar sta se spoznala, zgodilo veliko lepega. Zaželela mu je veliko glasbene ustvarjalnosti tudi v prihodnje in mu namenila prav posebno zahvalo.

"Hvala ti, da si tistega usodnega dne, ko smo se spoznali v meni opazil nekoga, ki je vreden peti tvoje pesmi. Hvala ti, da si postal moj glasbeni oče, moj glasbeni in življenjski varuh in da si postal moj zemeljski angel, ki mi je uresničil moje življenjske sanje. Želim, da skupaj polnimo dvorane in da tvoja glasba za vedno odmeva iz roda v rod. Dragi Maestro... Še na mnoga leta!," je iskreno zapisala Darja.

Ob lepi fotografiji, na kateri sta oba nasmejana, so se zvrstili številni komentarji, vsi po vrsti pa so se strinjali, da si Goran res zasluži vse najboljše. Čestitkam se pridružujemo tudi v našem uredništvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)